Denne uka hadde jeg kurs i sjokoladekort hos Papirpikene,
og min variant er med vindu og passer til
en 100 gram Melkesjokolade fra Freia.
og min variant er med vindu og passer til
en 100 gram Melkesjokolade fra Freia.
Her er kortet når det er lukket igjen.
Englemotivet er fra et klippeark fra Ladybug,
rammen er stanset ut med Spellbinders
Lacey Ovales og Classic Ovals Small.
God Jul stemplet er fra Inkido,
og ornamentet er stanset ut med Spellbinders
Fleur De Lis Motifs.
Her er kortet åpnet slik at du ser både vinduet og englebildet.
Har brukt brun bazill kartong farge Carob,
og ark fra Maja Design sin juleserie "It`s Christmas Time"
"Snowflakes" og "Santa and the Christmas tree"
Sånn ser kortet ut inni...
Stempeltekstene er fra Kort & Godt sin plate M-132.
Sånn ser lommen (esken) til sjokoladen ut...
Og til slutt kortet åpent, med sjokoladen på plass i lommen.
Jeg har tatt av det knallgule papiret,
og pakket sjokoladen i cellofan isteden...
Litt jålete da skjønner dere ;-)
God helg,
og tusen takk for alle hyggelige kommentarer :-)
Deltar hos
Kort'O'Mania #74 "Jul" og
Anonyme Scrappere #54 "Pose eller sjokoladekort"
med kortet mitt :-)
God helg,
og tusen takk for alle hyggelige kommentarer :-)
Deltar hos
Kort'O'Mania #74 "Jul" og
Anonyme Scrappere #54 "Pose eller sjokoladekort"
med kortet mitt :-)
6 kommentarer:
Nydelig sjokoladekort!
Og helt klart.. den sjokoladen gjør seg langt bedre i cellofan enn i gult papir!!
God helg!
Klem
Å så nydelig et sjokoladekort, virkelig lekkert er det Rita! Og det er som Berit sier; mye finere med cellofan! God helg klem til deg!
Sååå fint, Rita!!! Aldeles nyydelig, og så så lurt med cellofanen;) klem
Lekkert!! Mye finere uten sjokoladepapiret. God helgeklem til deg.
Takk for koselig kurs,og resultatet ble fint det-har til og med rukket og lage 2 til...
God helg..
Ja, du måtte jo bare ta sjokoladekortene ett steg videre!? Dette ble aldeles nydelig!!! Og sjokolade i cellofan?? Bare du kunne finne på noe sånt! For en ting er sikkert: Det var lekkert!!!!!!!
Diger klæm:)
Legg inn en kommentar